Bilder!

Här kommer lite bilder från dagarna som har gått. Tror jag ska göra ett album på FB också.
Vi åt kinamat idag. Var ganska gott faktiskt! Dock så hade dom ingen vanlig nudelrätt så min värdmamma beställde en annan nudelsort, dom smakade som svenska pannkakor haha. Men vi åt dumplings oxå och lite annat, gott!
En del av mitt rum. Fick en fin bukett blommor av familjen när jag kom hit. Supergulligt, det är mina favoritblommor! Dock luktar dom gaaaaalet mycket. Ska ta ordentliga bilder på mitt rum någondag så ni får se!
Janine (''Nine'', den tyska aupairen) och jag. Hon har en ''GoPro'' kamera, typ som en selfiestick fast lite mer avancerad. Hon är gaaalet snäll och vi har jättemycket gemensamt! Ska typ spendera hela helgen tillsammans också, ska bla kolla på ''Super Bowl'' som är på söndag. Amerikanarna är helt galna i det!
''The Babywhisper''. Här sover bebis i min famn :) Vågar inte lägga upp bild på hennes ansikte eller någon av dom andra barnen än, har fortfarande inte pratat med min värdpappa haha.. Tror nog inte han bryr sig dock för dom är ganska flitiga med att posta bilder på deras FB osv.. Men vill ändån ha ett godkännande innan jag gör det!
Nine, Jag och Sonia framför ''Hotel Empire''. För er som kollat på Gossip Girl, ni förstår varför denna bilden var ett måste!
Ett av dom svenska fiken i Brooklyn!
Jag och Sonia framför ett svenskt fik inne i NYC. Det i Brooklyn hade INTE en svensk meny haha, men detta fik hade nått sådär svenskt :)
Sålde semlor inne på ''FIKA''. Jag gillar dock inte semlor och dom andra två tjejerna var väll som frågetecken så vi gick vidare haha.
Nine, Sonia och jag i Central Park!
Våran lunch då i söndes, det var inte alls gott. Deras scones var goda dock. Lite konstigt med scones till friterad kyckling bara? Haha.
Vattenfall i Central Park. Verkligen jättefint där. Längtar tills jag får besöka den i sommar och till hösten.
Central Park.
Ekorre! Dom var verkligen överallt. Haha.
Skridskobanan!
Det nya sättet för mig att ta mig någonstans: tunnelbanan!! Ganska förvirrande.. Men det faller på plats snart!
Nine och jag. Hon är världens största Taylor Swift fan, och den låten är ganska passande just nu haha :)
Var i stort behov av underkläder så blev tre par nya trosor från VS såklart! Köpte även en bok. Har inte börjat läsa den än dock.. Besökte även den största Apple butiken. Imponerande, var tvungen att gå in i den fastän jag inte är ett Apple fan!

Lite random bilder här på slutet. Den bilden där det är en massa människor, det är nästan alla aupairer som var på Academy förra veckan! Helt galet, tror vi var typ 137st?
Ursäktar om uppladdning av bilderna inte direkt var så organiserade haha. Kom ihåg nu om ni vill kommentera, vilket ni jättegärna får göra, så glöm inte skriva namn!! PUSS