50 Shades of NYC

Och här kommer veckouppdateringen!
Igår sa tre olika personer till mig att dom vill att jag ska uppdatera bloggen så nu gör jag det hehe.

Det blev ingen utgång i fredags då jag blev sjuk. Känt mig krasslig typ hela veckan innan de så bröt det ut på fredagen, tajming verkligen. Så det blev en hemmakväll i sängen för min del!
På lördagen så var det min födelsedag och jag mådde liiite bättre! Vaknade vid 9 kanske, gick ner där nere och hela familjen grattade mig osv. Dom hade köpt en födelsedagstårta till mig som var superfin och en bagel (älskar bagels), så vi åt frukost ihop och sen lite tårta till det! Dom ska ge mig ett presentkort på en biosalong/resturang/bar (allt-i-ett)! Dom har ännu inte hunnit köpa ett haha. Den mellersta pojken blev sjuk i maginfluensa i fredags så dom har varit hemma hela helgen istället för att resa iväg, min värdmamma skulle egentligen fixat min present i fredags. Dom är ganska glömska, och vill ju inte direkt påminna dom om min födelsedagspresent haha, känns lite oförskämt.. Det är tanken som räknas!! Har ju fått en massa annat fint sen jag kom hit så är mer än nöjd i vilket fall som helst.

Nästan hela eftermiddagen spenderade jag framför datorn och skypade med familj och vänner. Alla sjöng för mig. Har verkligen världens bästa familj och vänner!! <3
När jag pratat färdigt med alla så fixade jag mig och stack hem till Janine. Hon jobbade så höll henne sällskap med hennes värdbarn tills hon slutade. När hon slutat så mötte vi upp Max och så gick vi och åt tillsammans. Max bjöd mig på mat som födelsedagspresent, snällt av honom! Janine ska bjuda mig på en girlsnight en kväll snart i födelsedagspresent, mysigt!
Efter vi ätit så ville vi gå och kolla på 50 Shades of Grey så vi började vandra til närmsta biosalong, tog ett tag att gå dit och vi frös galet mycket. Jag och Max vill till någon bar med Janine envisades om att se filmen först SEN gå till någon bar. Så vi köpte biljetter till filmen, den började för övrigt 01;15 och var på biosalongen typ 00:50, sjukt att man kan se en film så sent haha.
Filmen var helt okej! Böckerna är betydligt bättre dock, men så är det alltid (om man är en boknörd som jag kanske).
När filmen var slut så var vi alldeles för trötta för att gå till nån bar (klockan var typ efter 4 på morgonen) så vi stack hem. somnade typ 6 på morgonen.
Nöjd med min födelsedag! Synd att inte alla kunde vara med som det var planerat från början, många behövde jobba och vissa var bortresta. Men jag är nöjd ändån, var ganska avslappnat. Hade ju dock föredratt att fira med mina nära och kära där hemma men what to do!

I söndags så sov jag halva dagen sen stack jag hem till Chloé med Janine och Max och vi beställde mat och kollade på Pitch Perfect. Skulle egentligen gått ut och ätit och tagit någon drink men det var typ -16 grader ute så vi hade ingen lust att gå och leta efter en resturang/bar!

I måndags så var jag ledig, passade på att tvätta min kläder och tvätta alla sängkläder, bädda rent osv. När jag väl börjat så tog jag ungarnas kläder också. Eftersom jag varit ledig hela helgen så var där världens största hög med tvätt haha. Så satte igång musik och var inne i tvättrummet hela dagen! Men det var skönt och vara igång lite och jag fick mycket gjort.

Igår (tisdes) så gick jag upp vid 9. Min värdmamma sa att jag inte behöver gå upp så himla tidigt denna veckan för ungarna har sportlov och min värdmormor är här också + nannyn så finns inte såå mycket för mig denna veckan att göra. Mest finnas till hands om dom behöver hjälp. Så igår var väldigt avslappnat! Sen vi 6tiden så tog jag subwayn in till NYC till Chinatown och mötte upp Janine. Vi gick och käkade kinamat, riktigt gott tyckte jag men Janine var inte alls nöjd då det typ bara var en massa ben i hennes anka. Men inte i min haha. Dyrt men gott!
Sen vandrade vi runt lite, gick till Broadway. Rea överallt!! Hittade ett par Calvin Klein jeans för bara 430:- (sk)(!!!) men hon som jobbade i affären var FÖR hjälpsam när jag skulle prova dom så jag orkade inte vara kvar i affären längre haha. Vi ska tillbaka en annan gång så hoppas hon inte är där då.
Hittade en riktigt varm tjocktröja i en annan affär (står Brooklyn tvärs över den också), så den kommer komma till användning!! Galet kallt här ju.
Sen vandrade vi längs Broadway och gick förbi alla dyra märkes affärer och gick in i några affärer men dom flesta hade stängt. Vandrade mot Starbucks och tog en kvällsfika. Har lärt Janine att fika nu haha, hon älskar denna underbara uppfinningen att ha en ursäkt att dricka något varmt och äta något sött när man vill och ha ett namn för det också!
Efter det så åkte vi hem, var hemma vid tolv tiden kanske!

Idag så har jag passat bebis hela dagen typ. Hon har verkligen bara sovit och sovit! I förmiddes så somnade hon sittandes upp i min säng haha, ska lägga upp bild på det här. Så fruktansvärt söt! La henne ner sen så la vi så och mös till min värdmamma kom och hämtade henne igen, ville inte att hon skulle ta henne haha :(
Efter lunchtid så fick jag tillbaka bebis och såklart så somnar hon igen och sov tills min värdmamma kom tillbaka typ två timmar senare haha. Hon somnar i min famn hela tiden, vet inte vad det är? Så sött.
Nu ikväll så är mina värdföräldrar på bio och min värdmamma hade sagt till min värdmormor att ''om bebis vaknar så låt henne gråta tills hon somnar om, gör hon inte det så tar Olivia henne för då kommer hon somna i hennes famn direkt!''
Älskar denna bebis alltså, ska bli så kul att få lära känna henne detta året.

Förresten så fick jag ett paket från Sverige igår! Från min bästa vän Johanna och hennes mamma Eva. Födelsedagspresenter fastän Johanna redan gett mig jättemycket.. DU ÄR FÖR SNÄLL KVINNA!!
Men jag blev jätteglad, det gjorde min dag verkligen! Nu väntar jag bara på mina andra paket som jag vet är påväg haha. Som sagt, världens bästa nära och kära har jag.

Har inga speciella planer resten av veckan faktiskt. Lär ju säkert hitta på något ihelgen men har inte planerat något än sålänge! Lovar att uppdatera här såfort något skoj händer ;)

Saknar er där hemma!! <3